IMG_20180907_134953.jpg

Voor de Kerst: Heilige middelen met 25% korting en persoonlijke opdracht!

Voor de Kerst staat daar, hè? De actie is afgelopen. Als u toch nog een boek met persoonlijke opdracht wilt bestellen, dan kan dan tegen de normale en alleszins schappelijke prijs van 20,99 euro. Vul het onderstaande formulier in en het komt allemaal goed. Betaalinstructies worden zichtbaar na het verzenden van het formulier.

Vergeet de sokken, de geurstokjes, de dopper of de cadeaubon. Het ideale kerstcadeau voor de ambtenaar die alles al heeft, vind je hier: de roman Heilige Middelen. Nog nooit speelde een rijksambtenaar de hoofdrol in een Nederlandse roman. Ludo Mueller kruipt onder je huid en laat je pas los na de laatste bladzijde. Een must have voor elke (rijks)ambtenaar van Nederland.

★★★★ ‘Het is schrijnend, tegelijk is het genieten van Van Eetens vileine pen die het menselijk tekort met mededogen beschrijft.’ – ELSEVIER

En het mooie is, dit boek koop je tot en met 24 december met maar liefst 25% korting! Maak je unieke cadeau compleet met een handgeschreven opdracht in de kaft door moi, de auteur.

Vul nu het bestelformulier in. Na verzending van het formulier, komt u op een pagina om te betalen: snel en eenvoudig met een Tikkie!

Naam *
Naam